Folder? Of flyer?

Een folder is niet hetzelfde als een flyer. In de praktijk wordt de term nogal eens door elkaar gebruikt, maar het is wel degelijk iets anders. Een flyer is één bladzijde, zonder vouw, met bedrukking aan een of aan beide kanten. Een folder is altijd – het woord zegt het al - gevouwen. Meestal heeft een folder twee vouwlijnen, maar een enkele vouwlijn of meer vouwlijnen komt ook voor.

 

Folder of flyer – de tekst

In een folder is weinig ruimte voor tekst. Zeker als er ook nog het nodige beeldmateriaal in opgenomen is. In een flyer is nog minder tekstruimte. Dus uw boodschap moet rechtstreeks zijn. Duidelijk en doeltreffend. Geen prietpraat.
 

Een folder - voor één boodschap

In een folder vertelt u kort samengevat uw boodschap. Bij voorkeur één boodschap. En u vertelt niet alles! Het is immers geen brochure. Hebt u een nieuw product? Uw folder zet de lezer aan tot actie! Uw website bezoeken. Informatie aanvragen.
 

Een flyer knalt!

Een goede commerciële tekst schreeuwt niet… maar uw flyer wel! Om aandacht, wel te verstaan. Met een spetterende opmaak. Met kleur. En qua tekst? Het minimale! Laat de voordelen, uw aanbiedingen, uw kortingen van uw flyer knallen! Ook voor uw flyer geldt: bij voorkeur één boodschap. Heel kort. Heel helder!
 

Hulp nodig?

Bel 0342 461029 of stuur een e-mail.

SNEL CONTACT OPNEMEN!