'Vanaf nu gaan we bloggen!'

Heeft u blogplannen? Het regelmatig schrijven van een blog kan veel goeds doen voor de vindbaarheid van uw bedrijf op internet. Maar bloggen heeft één valkuil: u moet het volhouden. En soms valt het niet mee iedere keer weer opnieuw inspiratie te vinden, onderwerpen te verzinnen en een interessante of leuke blogtekst uit te werken. 
 

Waarover moet ik nu weer bloggen?

Het bedenken van interessante en relevante content voor een blog is vaak het eerste probleem waar u tegenaan loopt. Een tip? Bedenk dat bloggen een persoonlijke manier van communiceren is. Niet 'uw bedrijf' schrijft een blog, maar een persoon schrijft een blog! U zelf dus. Of een medewerker. Die persoon spreekt de lezers rechtstreeks aan, vanuit zijn of haar eigen beleving. 
 

Wie kán er bloggen?

Heeft u een serie onderwerpen bedacht, dan komt de volgende vraag aan de orde: wie gaat er bloggen? Wie kan er zonder taalfouten en typefouten, zonder missers in grammatica en interpunctie een 'lekkere tekst' schrijven voor het internet? Kunt u het zelf? Eén van uw medewerkers?
 

Taaie koek boeit niet.

Bij het schrijven van een blog is de juiste schrijfstijl en toonzetting heel belangrijk. Taaie koek boeit niet. Te veel vaktaal? Lezers haken af. En dan draagt uw blog juist niet  bij aan een goed imago. Bloggen is zoeken naar de ideale mix. Kies een schrijfstijl die

  • persoonlijk is
  • past bij uw huisstijl en uw bedrijf
  • de lezer boeit

Daarbij houdt u natuurlijk ook nog rekening met belangrijke zoekwoorden, zodat uw blog ook direct een goede SEO tekst is. 

 

Kost een blogtekst u te veel hoofdbrekens?

Laat Tekst aan Zet uw blogtekst dan schrijven. U mailt ons uw ruwe idee door (of belt even) en dan gaan we aan de slag!
 

>>> Ja, ik wil weten wat het laten schrijven van een blogtekst kost!

 

SNEL CONTACT OPNEMEN!